dobroge.tv

Live

NEMULȚUMIȚI DE NOILE MĂSURI

Elevii constănțeni au protestat în fața Guvernului față de deciziile referitoare la transport: „Florin Cîțu să ne vadă, facem orele în stradă!”. VIDEO

11 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Asociația Elevilor din Constanța protestează în fața Guvernului, față de deciziile referitoare la eliminarea reducerilor la transport ale elevilor și a gratuității la transport a studenților. Zeci de elevi s-au strâns în fața instituției, cu pancarte. Aceștia scandează că vor transport.

În acest sens, Sabina Spătariu, președintele Asociației Elevilor din Constanța a lansat un apel pe o rețea de socializare pentru toți cei ce vor să-i însoțească în cursul zilei de joi, 11 februarie, la București.

Mâine începând cu ora 10:00 elevii vor protesta în fața Guvernului împotriva tăierii reducerilor la transport, atât pentru elevi cât și pentru studenți.

Orice elev din Constanța care vrea să vină cu noi și să-și apere drepturile, este așteptat mâine la Gara CFR din Constanța la ora 5.

Facem apel la decidenți să oprească toate demersurile care afectează drepturile elevilor și în mod direct blochează accesul la educație pentru sute de mii de elevi!”, scria Sabrina Spătariu.

Asociația Elevilor din Constanța a transmis pe pagina oficială: „De la ora 10:00 vom protesta în fața Guvernului pentru transportul elevilor! Florin Cîțu să ne vadă, facem orele în stradă! #vremtransport”.

Reamintim că primul ministru Florin Cîţu a afirmat, miercuri, 10 februarie, că nu vede ca fiind „un capăt de ţară” limitarea călătoriilor CFR pentru studenţi , dând exemple din mai multe ţări. „România era ţara care era în afara sistemului, toate celelalte ţări, ţări mult mai dezvoltate, nu ofereau această gratuitate”.


Sursă foto/video: Asociația Elevilor din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233