dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Două familii se pregătesc de înmormântare după un accident cumplit: mașini făcute zob și oameni prinși între fiare. VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI

04 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accidentul cumplit petrecut ieri la ieșire din localitatea Lumina a fost surprins de camerele de supraveghere. Un bărbat și o femeie au murit, iar alte două au ajuns în stare gravă la spital după ce două mașini și un TIR s-au ciocnit violent.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum mașina marca Dacia, în care se aflau angajați ai companiei RAJA, iese de pe o stradă secundară, probabil fără să se asigure, ajungând direct în fața TIR-ului și a celui de-al doilea autoturism care circula pe contrasens, peste marcajul continuu, pentru a depăși autocamionul.

Impactul a fost devastator. Salvatorii ajunși la fața locului au găsit mașinile făcute zob și oameni prinși între fiare. Bucăți din autoturisme au fost împrăștiate pe zeci de metri. Trei dintre persoanele aflate în prima mașină au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor. Două dintre acestea erau inconștiente, iar cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru acestea, fiind declarat decesul.

CITEȘTE ȘI: Accident grav la ieșire din Lumina: două persoane au murit și alte patru au fost rănite după ce două mașini și un TIR s-au ciocnit - a intervenit elicopterul SMURD

Persoanele care și-au pierdut viața erau angajate ale RAJA

Cele două persoane care și-au pierdut viața ieri, 3 mai, în accidentul cumplit de la ieșire din localitatea Lumina erau angajate ale companiei RASA S.A. Constanța. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani și o femeie de 38 de ani.

Colectivul RAJA SA Constanța a pierdut, într-un tragic accident auto, doi colegi dragi și deosebiți. Viața este uneori crudă și nedreaptă!

Toți angajații companiei noastre au inimile împietrite de durere, pentru că RAJA SA este o mare familie, în care fiecare membru are un rol important și prețuit. Amândoi ne vor lipsi și le vom păstra o amintire veșnică.

Suntem alături de familiile îndoliate în această grea și dureroasă încercare și vom face tot ce este necesar pentru a le alina această insurmontabilă pierdere.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, este mesajul companiei.

Ce spun pompierii

În această după-amiază (ieri, 3 mai - n.red.), puțin după ora 15.00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier între două autoturisme și un TIR, la ieșire din localitatea Lumina, spre Năvodari. La fața locului au fost alocate o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD tip B2, o ambulanță SMURD C, elicopterul SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Ajunși la fața locului, colegii noștri au constatat că într-unul din autoturisme erau patru victime, trei dintre acestea încarcerate, una conștientă, celelalte două în stare de inconștiență. S-a procedat la extragerea celor trei persoane, pentru două dintre ele s-au aplicat manevrele de resuscitare, fără un rezultat favorabil, din păcate.

Ce spun polițiștii

La data de 3 mai, în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.

În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani.

Alte două persoane au fost ușor rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233