dobroge.tv

Live

Clipe de disperare pentru o familie venită în vacanţă la Costineşti. Ce doi fii au dispărut în mare - astăzi au fost reluate căutările

Clipe de disperare pentru o familie venită în vacanţă la Costineşti. Ce doi fii au dispărut în mare - astăzi au fost reluate căutările
11 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sunt în continuare clipe de disperare pentru o familie din Vaslui venită în vacanţă la Costineşti. Cei doi fii au dispărut în mare, marţi seară şi de atunci sunt căutaţi. În această dimineaţă, intervine SMURD B Tuzla, elicopterul SMURD si ambarcatiunea Maia de la ARSVOM.

Primele informații despre dispariția celor doi tineri au venit pe 9 august, în jurul orei 9 și jumătate seara. Cineva de pe plaja din Costinești a anunțat că două persoane care înotau în larg nu ar mai fi ajuns la țărm. Era vânt, valuri erau mari, iar curenți puternici.

În căutarea celor doi tineri de 17 și 18 ani au fost trimise două ambarcațiuni ale Gărzii de Coastă și Agenției de Salvare a Vieții pe Mare, dar și un echipaj SMURD de la ISU „Dobrogea”, deși nimeni nu anunțase oficial lipsa sau dispariția celor două persoane.

Căutările au fost reluate şi miercuri dimineaţă. De asemenea, tot miercuri a venit și vestea care confirma dispariția celor doi. O femeie din Vaslui a anunțat poliția din Costinești că cei doi copii ai ei nu au ajuns seara trecută la hotelul în care erau cazați.

Misiunea a fost însă îngreunată din cauza vântului puternic. Salvamarii au susținut că este foarte greu să-i găsească pe cei doi. Valurile sunt mari, iar pe fund de abia se poate vedea ceva.

Cei care fac plajă la Costinești au auzit ce s-a întâmplat seara trecută. Și pentru că miercuri valurile au fost mari și curenții puternici, majoritatea turiștilor au înțeles pericolul și au stat pe nisip la soare. Nu au vrut să intre deloc în apă nici măcar puțin cu picioarele la mal. Vor o vacanță în siguranță au susținut turiștii.

De la începutul acestei săptămâni patru persoane, printre care și un salvamar care a încercat să salveze un turist, au murit înecate în valurile furioase. Alți zeci de turiști care au ignorat steagul roșu au fost salvați în ultima clipă, de salvamari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233