dobroge.tv

Live

UPDATE. Incendiu violent în Zona Industrială. Zeci de pompieri luptă cu flăcările, a fost emis un mesaj RO-Alert - FOTO

03 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un nou incendiu în zona Industrială din Constanţa, în zona fostului depou de tramvaie. Din primele informaţii, incendiul s-a produs la o magazie de aluminiu de la fabrica Celco. ISU Dobrogea a trimis patru autospeciale de stingere a focului, trei echipaje SAJ şi un SMURD.

UPDATE. Potrivit ISU Dobrogea, este vorba despre un iincediu produs la o magazie de depozitare aluminiu, in zona industriala a municipiului Constanta. La fata locului, salvatorii intervin cu 4 autospeciale de stingere și 1 ambulant SMURD. In sprijin, la locul incidentului se deplasează și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Misiunea este in dinamica.

UPDATE. Alte două autospeciale de stingere au venit în sprijin și un CBRN. În total se acționează cu nouă mașini de stingere, două autoscări, trei ambulanţe al Serviciului Judeţean, două echipaje SMURD și un CBRN.

Arde o magazie cu cartoane bituminoase.

Potrivit primelor informații, nu ar fi victime.

UPDATE. A fost emis un mesaj RO-Alert „ATENȚIE! ATENȚIE! ATENȚIE! La CELCO, ZONA INDUSTRIALĂ - CONSTANȚA s-a produs o explozie, urmată de incendiu cu degajări mari de noxe. Pentru siguranţa dumneavoastră, evitaţi zona pe o rază de 1000 de m, rămâneţi în interiorul locuinţei, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum/noxe” -- detalii aici: Alertă în Constanța în urma incendiului! Nu ieșiți din case și nu deschideți geamurile!

UPDATE. „La misiunea de stingere intervin 49 de pompieri, cu nouă autospeciale de stingere, o autospecială CNRN, două autoscări, trei ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În sprijinul echipajelor de pompieri intervin şi 10 servanţi, cu 2 autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă. Incendiul se manifestă la o magazie, pe circa 500 metri pătraţi, în care este depozitat carton bituminos, iar salvatorii deruleaza misiuni de protejare a celulelor, cu var, pentru a nu permite extinderea incendiului”, a transmis IGSU.

UPDATE. „Incendiu puternic la fabrica de materiale de construcţii Celco din Constanţa. Până în prezent, au ars cca. 10t pastă de aluminiu şi o cantitate similară de folie de ambalaj pentru BCA, în depozite exterioare fabricii. Comisarii GNM Constanţa se află la faţa locului împreună cu experţii laboratorului APM Constanţa, evaluează impactul asupra mediului şi monitorizează în timp real calitatea aerului în 3 puncte fixe şi unul mobil. Momentan, accesul pe amplasament este interzis, până la lichidarea incendiului. Ministrul Tánczos Barna a fost informat despre eveniment şi menţine legătura permanent cu echipele din teren. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate de Administratia Nationala de Meteorologie RA privind evoluţia norului de fum din zona oraşului Constanţa, se apreciază că cerul va avea înnorări şi temporar, până spre orele serii, vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat (rafale de până la 25...30 km/h), din direcţie predominant vestică, nord-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de relativă dispersie şi de uşoară deplasare către est, sud-est. Vom reveni cu informaţii în funcţie de evoluţia evenimentelor”, arată o postare făcută sâmbătă pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

- în curs de actualizare -

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233