dobroge.tv

Live

Localitate din judeţul Constanţa, măturată de ape: gospodării inundate, maşini avariate, oameni salvaţi de pe plajă - GALERIE FOTO

Localitate din judeţul Constanţa, măturată de ape: gospodării inundate, maşini avariate, oameni salvaţi de pe plajă - GALERIE FOTO
29 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Codul portocaliu de inundaţii a făcut ravagii la Tuzla. Mai multe gospodării au fost inundate, iar patru maşini au fost avariate din cauza unui podeţ care s-a surpat. Mai mult, patru persoane au fost salvate (doi adulţi şi doi copii) de pompieri de pe plaja din Tuzla.

CITEŞTE ŞI: Cod portocaliu de inundaţii în judeţul Constanţa

Începând cu ora 4.00, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în localitatea Tuzla, judeţul Constanţa.

„Am fost solicitaţi să intervenim începând cu ora 4.00 ca urmare a inundaţiilor produse la 13 gospodării şi 4 maşini avariate (s-a surpat un podeţ)”, transmite ISU.

În zonă, ISU Dobrogea a acţionat cu o autospecială cu motopompă de la Detaşamentul Fripis, o autospecială cu motopompă transportabilă de la Detaşamentul Port, două autospeciale de la staţia Tuzla, un echipaj SMURD, o motopompă de la staţia Tuzla, un echipaj de descarcerare de la secţia Mangalia.

La staţia Tuzla s-au prezentat din tura liberă şi 10 cadre militare, începând cu ora 06:50.

„Pompierii rămân mobilizaţi până la normalizarea situaţiei şi înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menţinute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace şi echipamente pentru asigurarea răspunsului la solicitări, în cel mai scurt timp”, mai spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

La această oră se intervine în continuare în Tuzla la cinci gospodării pentru evacuarea apei din curţi şi încă trei solicitari sunt în aşteptare.

Şi în Constanţa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe strada Dragoslavele din municipiul Constanța, acolo unde un beci a fost inundat.

Şi Centrul Infotrafic a anunţat sâmbătă dimineaţa că, timp de o oră, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat pe DN 39 Constanţa-Mangalia, la kilometrul 20, în localitatea Tuzla „În urma precipitaţiilor din ultimele zile şi a refulării unui canal, s-a inundat sensul către Mangalia”.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233