dobroge.tv

Live

Mama fetiței de patru ani care a murit din cauza COVID-19, a aflat la morgă că cea mică era infectată

Mama fetiței de patru ani care a murit din cauza COVID-19, a aflat la morgă că cea mică era infectată
10 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O fetiță de doar patru ani este cea mai tânără pacientă din Iași ce a fost ucisă de COVID-19. Mama acesteia susține că a aflat că fetița ar fi fost infectată de la Institutul de Medicină Legală.

Aceasta spune că fetița suferea de o boală genetică gravă, care în trei din șapte zile îi provoca febră puternică. Vineri, 6 noiembrie, însă, starea celei mici s-a înrăutățit.

A intrat în convulsii, lucru care s-a mai întâmplat, a ieşit din convulsii, dar a continuat febra. Vineri noapte, a intrat din nou în convulsii, doar că atunci când a ieşit din criză, a rămas cu guriţa încleştată, uşor vineţie şi în continuare nu era conştientă”, a povestit mama fetei, pentru Antena 3.

Femeia a mers de urgență la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, unde medicii au reuşit, pe moment, să stabilizeze starea fetei. Ulterior, au apărut complicații și a fost nevoie de intubare.

Nu era timp să gândeşti, branule peste branule peste tot. La un moment dat am auzit strigătul înfiorător: Aduceţi repede odată sângele că moare! Au încercat să facă şi transfuzia de sânge şi tot nu a reacţionat", a povestit mama copilei, pentru sursa citată.

Aceasta a mai spus că în perioada de spitalizare, nu i s-au efectuat teste COVID-19 nici ei, dar nici fetiței. „Nu era timp de prelevat un test. Era o forfotă continuă, adu adrenalina, adu bicarbonat, încontinuu se băgau seringi în branulele copilului”.

Cea mica a decedat la spital, iar mama ei spune că, a aflat că aceasta avea CCOVID-19 de la Institutul de Medicină Legală. „Staţi aşa, copilul este cu COVID. Poftim?”, a povestit mama cum a decurs dialogul de la morgă.

Femeia a fost sunată ulterior și de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași pentru a fi informată că fetița era infectată cu SARS-CoV-2.

Pe tomograful de plămân toracic, arătau leziuni pulmonare foarte grave. Practic, acest copil nu mai avea cu ce să respire. S-a făcut resuscitare la pacient. (...) I s-a recoltat şi mamei, PCR, i s-a recoltat şi copilei, pe sonda de intubaţie. Recolta a fost făcută de medicul anestezist", a explicat directorul medical al spitalului Sf. Maria din Iaşi.


Sursă foto: playtech.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233