dobroge.tv

Live

Spitalul Municipal Mangalia va fi dotat cu un aparat de anestezie de ultimă generaţie

Spitalul Municipal Mangalia va fi dotat cu un aparat de anestezie de ultimă generaţie
28 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Spitalul Municipal Mangalia va fi dotat cu un aparat de anestezie complet, dar şi cu alte echipamente medicale pentru eficientizarea activităţii medicale.

Aparatura urmează să ajungă la unitatea medicală din sudul judeţului Constanta, în perioada imediat următoare, printr-un contract de sponsorizare.

Pentru derularea activităţii curente, dar şi pentru cea care va urma, graţie oamenilor de bine care ne ajută atât pe noi, cât şi pe pacienţii noştri, vom primi acest aparat de o utilitate majoră în sălile de operaţie. Pe lângă echipamentul medical, vom cumpăra şi 300 de perne cu spumă de memorie, 20 de saltele medicale antiescare şi vom schimba tacâmurile învechite din bucătăria spitalului.

Toate aceste achiziţii le facem cu banii primiţi ca sponsorizare de la colaboratorii noştri, cărora le mulţumim că se gândesc la noi, în perioada crizei sanitare pe care o traversăm cu toţii”, a declarat managerul unităţii medicale, Alina Dan. Tot reprezentantul spitalului a mai amintit că, în luna septembrie, se va interveni cu lucrări de reabilitare la cabinetele medicale din cadrul Pavilionului C şi la terasa acestuia.

Din păcate, trebuie să urgentăm lucrările pentru acest corp de clădire, întrucât infiltraţiile dinspre terasa pavilionului au afectat interioarele cabinetelor medicale, renovate în a doua jumătate a anului 2019. Aici, avem cabinete de specialitate şi săli de tratament în domeniile: Medicină Internă, Pneumologie, O.R.L., unde avem servicii medicale cu regim de spitalizare de zi”, a mai subliniat managerul spitalului.

Instituaţia spitalicească mai are proiecte pentru care aşteată finanţare. Unul dintre acestea se referă la modernizarea, supraetajarea şi extinderea unităţii medicale, cu fonduri prin CNI, altul la construirea unui nou ambulatoriu, în prelungirea Pavilionului B, cu fonduri nerambursabile UE.


Sursă foto: turistinfo-neptunolimp.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233