dobroge.tv

Live

Adulții cu vârsta de peste 40 de ani vor beneficia de pachete de investigații preventive

05 august 2021
Publicitate

niște pachete de investigații preventive. Acestea sunt de fapt trei consultații grupate. Prima este una de evaluare a factorilor de risc ai pacientului, la a doua medicul efectuează ceea ce se numește intervenția asupra factorilor de risc, iar ultimul pas este unul de monitorizare. Aceste analize se acordă pacienților asimptomatici și constă în identificarea unor riscuri cu boli cronice, oncologice sau altele rare.

Ca element de noutate, a fost dezvoltat pachetul de prevenție pentru adultul asimptomatic, peste 40 de ani. În sensul cuprinderii de trei consultații pentru prevenție. În cadrul ceruia se realizează o consultație inițială, se determină riscuri, se efectuează analize și se face intervenție aplicată. Acest pachet de prevenție continuându-se în sfera asistenței medicale ambulatorie paraclinică prin efectuarea unor analize de laborator, pentru care asigurații nu e necesar să aștepte încadrarea în plafon.

Este important să se știe că aceste analize de prevenție se realizează la laboratoarele aflate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, inclusiv peste valorile de contract alocate. Adică, în orice moment al lunii, asiguratul se poate prezenta cu biletul de prevenție și își poate face analizele medicale preventive”, a declarat Luminița Nagy, director general Casa Județeană de Asigurări de Sănătate

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233