dobroge.tv

Live

Vaccinul de la Johnson and Johnson se găsește acum la Pavilionul Expozițional: imunizarea cu acest ser se face fără a fi nevoie de programare

18 mai 2021
Publicitate

Serul de la Johnson and Johnson este acum disponibil și la Pavilionul Expozițional din Constanța. Dornici să se vaccineze doar cu o singură doză, zeci de oameni veniseră încă de dimineață la centru. Vaccinarea se face fără programare, doar pe baza unui act de identitate. De când a fost aprobat, în Constanța s-au făcut peste 1.300 de doze cu vaccinul de la Johnson and Johnson.

De o singură doză este nevoie pentru vaccinarea împotriva COVID-19 cu serul de la Johnson and Johnson. La Pavilionul Expozițional din Constanța, marți dimineață, deja se imunizaseră în jur de 30 de oameni cu acest tip de vaccin.

Se face o singură dată. Nu are rapel”, spune un constănțean.

Dintr-un flacon se fac cinci doze, deci pentru conci oameni. Încercăm să avem grupați cinci oameni, ca să nu rămânem cu nicio doză restantă și nefolosită”, a declarat Ortanza Dancă, coordonator centru vaccinare.

Acest ser este preferat în special de cei care călătoresc. Oricine poate solicita vaccinarea, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, doar pe baza unor documente de identitate valabile.

Cererea este mare, mai ales din partea celor care vor să plece sau știu că trebuie să plece din țară într-un timp foarte scurt și nu apucă rapelul la celelalte vaccinuri”, a mai declarat Ortanza Dancă, coordonator centru vaccinare.

Pentru a fi administrat acest ser, persoanele trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani.

Până acum, la Pavilion, există un singur flux de Johnson and Johnson, dar vaccinul este disponibil și în alte locuri din oraș.

În județul nostru se mai imunizează cu vaccinul Johnson&Johnson în cabinetele medicilor de familie și la Spitalul Militar Constanța”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

În acest moment, la Pavilionul Expozițional sunt administrate toate cele patru seruri aprobate în Uniunea Europeană. Este vorba despre cele de la Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233