dobroge.tv

Live

Protest pașnic în fața Guvernului

Angajații SANITAS, manifest pentru viață: „Nu lăsați sănătatea să moară!”

17 noiembrie 2020
Publicitate

Protest pașnic în fața Guvernului României. Zeci de membrii SANITAS au fost astăzi în Piața Victoriei cu pancarte pe care era scris mesajul „Nu lăsați sănătatea să moară!”. Personalul medical a dorit să tragă și un semnal de alarmă. Spitalele din România trebuie modernizate.

În semn de solidaritate cu victimele de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, membrii Federației SANITAS Constanța au ținut în dimineața zilei de marți, 17 noiembrie, un moment de reculegere în fața Guvernului României.

Am renunțat la orice revendicare pur și simplu am venit pe de-o parte pentru a atrage atenția Guvernului că aceste tragedii nu mai trebuiesc repetate și pe de altă parte, am venit să ne arătăm furia împotriva celor care nu au luat aceste măsuri de protecție a salariaților și a pacienților internați în unitățile sanitare”, a declarat Nicolae Manea, președinte SANITAS Constanța

Totodată, federația a dorit să atragă atenția că situații similare pot avea loc oricând în alte instituții sanitare din România. Aceștia spun că, unitățile medicale duc lipsă de echipamente adecvate, iar infrastructura tehnică este veche.

Discutăm aici de pierderi de vieți omenești, care nu sunt acceptabile pentru o țară din Uniunea Europeană, în secolul 21. De aceea, facem un apel la toți cei care au aceste pârghii, să ia măsuri de urgență, astfel încât să se asigure sănătatea, siguranța și securitatea la locul de muncă”, mai spune Nicolae Manea, președinte SANITAS Constanța

Evenimentul a fost unul pașnic și au fost respectate toate măsurile de protecție impuse pentru combaterea virusului. Cei prezenți au venit cu pancarte pe care era scris mesajul „Nu lăsați sănătatea să moară”. La final, în aer au fost lansate baloane de culoare neagră.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233