dobroge.tv

Live

BC Athletic, debut cu înfrângere în Cupa României

09 noiembrie 2020
Publicitate

BC Athletic a debutat cu o înfrângere la ediția din acest an a Cupei României la baschet masculin. Constănțenii au fost învinși aseară de SCM Craiova, la capătul unui meci în care oltenii și-au confirmat statutul de favoriți.

Formația constănțeană BC Athletic Neptun a susținut duminică seară, la Oradea, prima partidă din cadrul turneului preliminar al Cupei României de baschet masculin.

SCM Craiova și-a confirmat statutul de favorite și s-a impus cu scorul de 101 la 68, după un meci pe care l-a dominat aproape în totalitate. Căpitanul echipei craiovene, Dragoș Diculescu, a fost cel mai eficient jucător al formației sale cu 25 de puncte și 10 recuperări.

De la formația constănțeană s-a remarcat Iulian Orbeanu cu 18 puncte și 10 recuperări. Cum luni a fost zi de pauză pentru BC Athletic Neptun, constănțenii vor întâlni marți seară, de la ora 19.30 pe CSM Oradea, echipa gazdă a grupei B din Cupa României la baschet masculin.

Ținând cont de sistemul competițional, în Final 8 Cupei României la baschet masculin se vor califica primele două clasate din fiecare serie preliminară, precum și cele mai bune două echipe de pe locurile 3.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233