dobroge.tv

Live

Cojocaru, chemat de Rădoi la națională

05 noiembrie 2020
Publicitate

Convocare surpriză sosită pe adresa clubului FC Viitorul. Valentin Cojocaru, portarul formației constănțene, a fost chemat în premieră la naționala României de fotbal de selecționerul Mirel Rădoi pentru campania de la mijlocul acestei luni.

Obișnuit să dea la echipa națională jucători de atac, FC Viitorul furnizeaza acum și portari selecționatei României. Valentin Cojocaru, goalkeeperul formației de la Ovidiu, a fost convocat în premieră de selecționerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă pentru acțiunile care vor avea loc la mijlocul acestei luni.

 În vârstă de 25 de ani, portarul Valentin Cojocaru este într-o formă sportivă bună și a fost integralist în toate cele nouă partide din acest sezon ale echipei constănțene. El a revenit la FC Viitorul la începutul sezonului actual, după ce a fost împrumutat în sezonul trecut la FC Voluntari pentru a contribui la salvarea echipei ilfovene de la retrogradare. 

Selecționata de seniori a României va disputa trei partide în perioada următoare. Tricolorii vor întâlni pe 11 noiembrie reprezentativa similară a Belarusului, la Ploiești, într-un meci amical, urmând ca apoi să joace pe 15 noiembrie cu Norvegia, la București și pe 18 noiembrie cu Irlanda de Nord, la Belfast, ambele confruntări contând pentru ultimele două confruntări din prima grupă a Ligii secunde din Liga Națiunilor. 

În clasament, după patru etape disputate, România se abia pe locul al treilea, la cinci lungimi în spatele Austriei și Norvegiei, care luptă pentru câștigarea grupei și promovarea directă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233