dobroge.tv

Live

Program infernal pentru FC Farul

03 noiembrie 2020
Publicitate

Ritmul susținut în care au evoluat în ultima lună începe să se resimtă asupra jucătorilor lui FC Farul. Din fericire pentru „marinari“, rezultatele obținute în ultimele dispute le-au permis elevilor lui Ianis Zicu să ajungă din nou printre primele șase echipe ale Ligii a doua.

După remiza obținută duminică în fața celor de la CS Mioveni, alb-albaștrii au încheiat o serie incredibilă și foarte solicitantă, cu meciuri din trei în trei zile.

„Şase meciuri în 17 zile, patru victorii, un egal și o înfrângere. Printre ele, calificarea în Cupa României, după 120 de minute și penaltyuri. Am folosit 15-16 jucători, este normal să apară oboseală, dar lucru pozitiv pe care îl preciez și l-am spus băieților este faptul că nu s-a accidentat nimeni. Este un lucru important și nu am avut niciun fel de problemă musculară în aceste 17 zile, în timp ce alte echipe au astfel de probleme. Lotul nu este mare din punct de vedere al numărului de jucători, dar acesta este lotul asumat la începutul sezonului“, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța

Chiar dacă au parte de aproape o săptămână până la următoarea partidă, constănțenii au nevoie să își încarce bateriile pentru că vor urma două meciuri de tradiție în fotbalul românesc. FC Farul va întâlni pe rând pe Universitatea Cluj și Rapid București, ambele confruntări urmând să aibă loc în deplasare.

„Sunt două deplasări frumoase, meciurile acestea cu echipe de tradiție sunt ceea ce așteaptă jucătorii, s-au apucat de fotbal pentru astfel de partide. Abia aștept să mergem la Cluj pentru primul joc. Va fi un meci frumos și plin de intensitate“, a mai spus Ianis Zicu.

După zece partide disputate în noul sezon al Ligii a doua, FC Farul este pe locul șase cu 17 puncte. Dintre aceastea, nu mai puțin de 12 au fost obținute din confruntările de pe teren străin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233