dobroge.tv

Live

O remiză echitabilă

02 noiembrie 2020
Publicitate

FC Farul a ratat șansa de a urca în premieră pe podiumul Ligii a doua! „Marinarii“ continuă să aibă probleme pe propriul teren și au obținut doar o remiză ieri, contra celor de la CS Mioveni, în etapa a zecea a campionatului.

Farul a început bine partida din etapa a zecea, contra Mioveniului. Bălan l-a pus la încercare pe portarul oaspeților după 11 minute de joc, pentru ca în minutul 20 tot el să deschidă scorul pentru „marinari“. 

În mod inexplicabil, după marcarea golului elevii lui Ianis Zicu au făcut un pas înapoi și le-au permis celor de la Mioveni să atace în valuari poarta lui Dur-Bozoancă. Argeșenii au fost aproape de egalare în finalul primei reprize, atunci când șutul lui Isfan a lovit stâlpul porții Farului. Aceasta avea să se producă în debutul actului secund, din lovitură de la 11, după un fault comis de Măzărache. 

De altfel aceasta a fost și ultima reușită a meciului, constănțenii nereușind să mai găsească drumul spre gol, deși au dominat finalul partidei.

În urma punctului obținut, Farul se menține în zona locurilor de play-off, ocupând locul 6, cu 17 puncte adunate în 10 runde. Din păcate pentru marinari, nu mai puțin de 12 dintre acestea au fost obținute din deplasări, față de doar 5 din meciurile jucate pe teren propriu. În runda următoare, pe 10 noiembrie, formația constănțeană are parte de un meci extrem de greu, în deplasare, contra Universității Cluj, formație aflată pe locul 4 al clasamentului, tot cu 17 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233