dobroge.tv

Live

„Centurile albe” din judo se întrec la Constanța

„Centurile albe” din judo se întrec la Constanța
16 noiembrie 2023
Publicitate

Aproximativ 150 de tineri practicanți de judo din toată țara, cu vârsta de până la 12 ani, se vor lupta în weekend la Constanța. Totul în cadrul cupa „Centura Albă”, care încheie practic sezonul de judo din acest an de la malul mării negre. Luptele vor avea loc sâmbătă, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța.

Proiectul „Judo – sport și educație / Sportul pentru toți” revine în această toamnă la Sala Sport a Liceului L.P.S. Nicolae Rotaru din Constanța. După ce s-a adresat adolescenților și tinerilor practicanți de judo prin organizarea Cupei Pantheon și Black Sea Judo Cup, acum a venit rândul și celor mai mici sportivi să pășească pe tatami.

În data de 18 noiembrie va avea loc ultima etapă a proiectului „Judo – sport și educație / Sportul pentru toți”, care va consta în organizarea Cupei Centura Albă. La acest eveniment și-au anunțat participarea aproximativ 150 de sportivi din zona de sud-est a României, în special din județele Constanța, Tulcea și Brăila.

De asemenea, în cadrul competiției sunt așteptați să participe și câțiva sportivi din afara granițelor. Cu toții se vor lupta la categoria Under 12, care are în vedere sportivii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, atât la masculin, cât și la feminin.

Proiectul „Judo – sport și educație / Sportul pentru toți” are ca scop îmbunătățirea calității vieții tinerilor prin identificarea de soluții practice care vizează sănătatea fizică și psihică. Prin intermediul acestui proiect, se promovează activitatea fizică, cu accent pe practicarea sportului în general și a artelor marțiale, în special judo. Acest demers implică dezvoltarea și educația în plan intelectual, psihologic, moral și fizic.

Anterior Cupei „Centura Albă” la judo, tot în cadrul proiectului „Judo – sport și educație / Sportul pentru toți”, au mai fost organizate Cupa Pantheon și Cupa Black Sea Judo Cup.

Proiectul „Judo – sport și educație / Sportul pentru toți” este desfășurat de către Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233