dobroge.tv

Live

Încă o victorie pentru handbaliştii de la CSM Constanţa. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu rămân lideri în Grupa H

15 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă o victorie pentru handbaliştii de la CSM Constanţa. Aceştia au învins marţi, pe teren propriu, formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-18 (15-8), în al treilea meci din grupa H a European League.

"Susținută admirabil de suporteri, CSM Constanța a câștigat cu 29-18 (15-8) contra echipei poloneze Chrobry Glogow și a făcut un pas mare spre calificarea în faza principală a EHF European League. Handbaliștii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu rămân lideri în Grupa H, cu trei victorii în trei partide.

După o evoluție fabuloasă, cu 16 intervenții salvatoare!, Vasile i-a lăsat locul în poartă lui Rusu în ultimul sfert de oră, iar recitalul a continuat în atac, cu Nistor, Ravnic și Ilie principali finalizatori după pauză.

Au evoluat: Vasile, Rusu - Nikolic 5 goluri, Aliokhin 5, Ilie 3, Komogorov 3, Ravnic 3, Drăgan 3, Nistor 2, Andrei 2, Caba 1, Mourino 1, Ștefan 1, Chikovani, Vegar, Stankovic. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Urmează, pe 21 Noiembrie, o nouă confruntare cu Chrobry Glogow, în Polonia, dar, până atunci, meciul de campionat cu SCM Politehnica Timișoara", a transmis CSM Constanţa.

În primele două etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC şi 29-28 cu Sporting CP, astfel că după trei etape este lider neînvins, cu 6 puncte.

Etapa a IV-a programează meci în deplasare pentru CSM Constanţa, returul cu Glogow, în 21 noiembrie.

Sursă foto: CSM Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233