dobroge.tv

Live

„Acvilele” încep lupta pentru calificare

09 noiembrie 2023
Publicitate

Constanța este în această săptămână capitala României în baschetul feminin. „Acvilele” dispută în această seară, de la ora 18:00, în sala Sporturilor „Simona Amânar” meciul de debut în Campionatul European din 2025, împotriva selecționatei similare a Finlandei. Din lotul pregătit de Daniel Calancea fac parte și patru jucătoare de la CSM Constanța, (Alina Podar, Bianca Fota, Gabriela Irimia și Anisia Croitoru). Din grupa F de calificare a României la turneul final mai fac parte Turcia și Slovenia, aceasta din urma fiind de altfel și al doilea adversar al tricolorelor din actuala campanie. Partida este programată să aibă loc duminică tot în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 18:00.

"Este mereu o plăcere să jucăm în fața unui public numeros, atât la echipele de club, dar mai ales când este vorba de națională, se simte altfel. Speram ca și publicul să fie al șaselea jucător, să ne împingă de la spate și totodată să putem ca la finalul meciului să ne bucurăm de o victorie", a spus Alina PODAR, jucătoare CSM Constanța.

"Să sperăm că primul joc va însemna și prima victorie pentru echipa națională a României. Aliniem o formaţie foarte tânără, multe dintre jucătoare sunt lipsite de experiență pentru acest nivel, dar mizez foarte mult pe dorința lor de afirmare", a spus Daciel CALANCEA, antrenor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233