dobroge.tv

Live

Au pierdut luptând până la capăt

02 noiembrie 2023
Publicitate

Aventura lui CSM Constanța în EuroCup Women la baschet feminin se apropie de sfârșit. Vicecampioana României a suferit aseară, în ultimul meci pe teren propriu, a patra înfrângere din tot atâtea partide disputate în grupele competiției europene.

Având suportul publicului prezent în Sala Sporturilor din Constanța, fetele antrenate de Alexandru Olteanu au oferit din nou o replică bună finalistei de anul trecut a EuroCup, Galatasaray Istanbul. Din păcate, diferența de valoare și-a spus și de această cuvântul, iar oaspetele s-au impus cu 83 la 76.

În urma acestui rezultat, Galatasaray s-a calificat și matematic în șaisprezecimile de finală, cu victorii pe linie, în timp ce formația constănțeană rămâne ultima în clasament, cu 4 puncte după patru meciuri jucate. Mai mult decât atât, constănțencele nu mai au nici o șansă la calificarea în faza următoare a competiției.

Pentru CSM Constanța urmează un meci în deplasare la Târgu Mureș, pe 18 Noiembrie, în Liga Națională de baschet feminin, și apoi EuroCup Women, în deplasare, pe terenul echipei Kibirkstis Vilnius.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233