dobroge.tv

Live

Oaspeți de seamă la Academia Hagi

02 noiembrie 2023
Publicitate

Gheorghe Hagi a avut oaspeți de seamă la Ovidiu. O echipă de la Galatasaray TV, dar și oficiali ai multiplei campioane a Turciei au venit în vizită la Baza Sportivă a Academiei Hagi.

Aceștia au discutat cu managerul tehnic Gheorghe Hagi, care le-a prezentat facilitățile pe care le oferă clubul de la malul mării, dar și proiectele pe care cea mai puternică Academie din țară le desfășoară. S-a discutat, de asemenea, despre ce a însemnat perioada petrecută la Galatasaray, dar și despre mentalitatea care a dus la câștigarea titlului de către Farul.

La finalul întâlnirii, la care a participat și președintele Academiei Hagi, Paul Peniu, Galatasaray i-a oferit managerului Gheorghe Hagi un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Galatasaray, precum și o plachetă omagială cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru toate contribuția adusă la cele mai mari performanțe din istoria clubului turc.

La rândul său, Gheorghe Hagi a postat în mediul online un mesaj de mulțumire clubului pentru care a activat atât ca jucător, dar și ca antrenor, și unde a cunoscut unele din cele mai mari satisfacții din carieră.

„Astăzi am primit, la Academia Hagi, vizita lui Galatasaray TV, ocazie de a rememora multe din momentele speciale petrecute la echipa «Cim Bom-Bom». Mulțumesc Galatasaray pentru tricoul semnat de jucători și placheta oferită cu ocazia centenarului Republicii Turce. Mult succes în campionat și Champions League”, a fost mesajul transmis de Gheorghe Hagi pe pagina sa de socializare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233