dobroge.tv

Live

Farul, obligată să învingă la Buzău

01 noiembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța nu are timp de regrete după înfrângerea cu CFR Cluj din Superliga României. La numai trei zile după partida din Gruia, campioana României evoluează în Cupa României, tot în deplasare, contra Gloriei Buzău.

Aflați pe ultimul loc al grupei D, „marinarii” sunt obligați să câștige această dispută dacă nu vor să părăsească competiția încă din această fază. În prima partidă, Farul a fost învinsă de FC Voluntari cu scorul de 2-0.

„Nu suntem acolo unde ne gândeam, nu avem punctele la care ne gândeam. Nu avem cum să vorbim de o criză și chiar dacă ar fi, important este să strângem rândurile, să mergem să jucăm, să ne revenim. Dar, în fotbal toate durează o zi, de mâine trebuie să vedem ce trebuie să facem. Trebuie să schimbăm și mai ales în plan de atitudine și determinare, eu cred că la orice jucător trebuie schimbat mult mai mult”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a doua din faza grupelor Cupei României la fotbal, este programată să înceapă miercuri, de la ora 17.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233