dobroge.tv

Live

Farul, doar remiză cu UTA

27 octombrie 2023
Publicitate

Farul Constanța a revenit pe loc de play-off în Superliga României la fotbal. Campioana României a întâlnit joi seară, la Ovidiu, pe UTA Arad, într-un restanță contând pentru etapa a cincea a campionatului.

Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce „marinarii“ au fost conduși de două ori pe tabela de marcaj. 2. Claudiu Micovschi, a înscris primul său gol în SuperLigă în minutul 6, pentru „Bătrâna Doamnă“, însă Farul a revenit grație golului marcat de brazilianul Rivaldinho. Bucuria egalării n-a durat însă decât trei minute pentru oaspeții au mai înscris o dată trei minute mai târziu, prin Fabry. Campioana a egalat din nou în minutul 50 prin Andrei Artean, în urma cornerului excutat de Constantin Budescu. 

În urma acestui rezultat Farul bifat a cincea partidă consecutivă fără înfrângere și a urcat pe loc de play-off în clasamentul Superligii. De partea cealaltă, UTA a bifat a cincea remiză consecutivă și a adăugat încă un punct peste primul loc de retrogradare directă, ocupat în prezent de Dinamo.

Pentru Farul, urmează acum o deplasare grea, până la Cluj, unde vor întâlni luni seară pe CFR. Partida este programată să aibă loc de la ora 20 și 30 de minute, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu. Înaintea acestei dispute, ardelenii sunt pe locul secund, la trei puncte în spatele liderului FCSB.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233