dobroge.tv

Live

„Bătrâna doamnă“ vine pe Litoral

25 octombrie 2023
Publicitate

Farul Constanța are șansa de a reveni pe loc de play-off în clasamentul Superligii României la fotbal. Campioana României primește mâine seară vizita celor de la UTA Arad, într-o partidă restantă din cadrul etapei a cincea.

Farul Constanța nu are timp de regrete după egalul cu Univesitatea Cluj de la sfârșitul săptămânii trecute. Campioana României primește joi seară, la Ovidiu, vizita celor de UTA Arad, o altă formația cu mare nevoie de puncte. Confruntarea contează pentru etapa a cincea a campionatului și îi va aduce din nou față în față pe Gheorghe Hagi și Mircea Rednic. „Bătrâna doamnă“ este neînvinsă de patru meciuri, însă n-a mai înregistrat o victorie în campionat de la sfârșitul lunii august, atunci când a învins chiar liderul FCSB.

Din păcate, Hagi nu va putea conta pentru această partidă pe mai mulți jucători care se confruntă cu diverse probleme medicale. Printre aceștia se numără Nedelcu, Vînă sau Benchaib, în timp ce în cazul lui Larie se speră recuperarea lui până la ora meciului. Înaintea partidei cu UTA Arad, Farul este pe locul al șaptelea cu 19 puncte, iar „Bătrâna Doamnă” ocupă poziția a 14-a cu 11 puncte. Partida va avea loc pe stadionul Central din cadrul Academiei Hagi, joi seară, de la ora 20.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233