dobroge.tv

Live

Farul, doar remiză cu 'șepcile roșii'

23 octombrie 2023
Publicitate

Farul Constanța a bifat în weekend prima remiză din actuala ediție a Superligii României la fotbal. Campioana României a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, scor 1-1, o partidă pe care a controlat-o în cea mai mare parte a timpului. După 13 etape disputate, „marinarii“ sunt pe locul șapte al clasamentului, cu 19 puncte, la egalitate cu Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt.

Farul Constanța a făcut un nou pas greșit pe teren propriu, după ce a obținut doar o remiză, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, în etapa cu numărul 13 a SuperLigii. Ardelenii au deschis scorul în minutul 16 după o gafă de zile mari comisă de apărarea campioanei României. Grameni a pasat riscant înapoi la propriul portar, Aioani a dat pe lângă minge, iar George Câmpanu a marcat primul său gol în tricoul Universității. 

La pauză Gică Hagi l-a trimis pe atacantul Rivaldinho în locul fundașului Larie, iar cursul jocului s-a schimbat. Egalarea a venit în minutul 66 de la Tudor Băluță, care a reluat excelent în plasă pasa lui Constantin Budescu. Din păcate, criza pe care o traversează în continuare atacanții Farului și-a spus din nou cuvântul, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, spre nemulțumirea lui Hagi.

În urma acestei remize, Farul Constanța a căzut un loc în clasamentul play-off-ului, fiind pe poziția a șaptea cu 19 puncte. „Marinarii“ se află însă la egalitate de puncte cu Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, care au însă un meci în plus disputant. 

În următoarea etapă, campioana României va evolua tot „acasă“, pe 26 octombrie, contra celor de la UTA Arad.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233