dobroge.tv

Live

Farul vrea a patra victorie consecutivă

20 octombrie 2023
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză, Superliga României la fotbal a fost reluată la acest sfârșit de săptămână. În cadrul etapei a XIII-a a, campioana României, Farul Constanța, va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, una dintre echipele în formă din ultima perioadă, cu ambiții mari de când Ioan Ovidiu Sabău a preluat banca tehnică.

„Marinarii” par să-și fi regăsit ritmul care le-a adus titlul de campioni în sezonul trecut. Farul Constanța a ajuns pentru prima dată în acest sezon la trei victorii consecutive în Superliga României la fotbal și vrea să continue pe această linie. Aflată în prezent pe locul cinci, însă la mare distanță de liderul FCSB, formația de pe litoral luptă acum pentru menținerea în jumătatea superioară a clasamentului și calificarea în play-off.

După aproape două săptămâni de pauză, în care campionatul a fost întrerupt pentru a face loc meciurilor echipelor naționale, Superliga se reia în acest final de săptămână cu partidele din cadrul etapei a XIII-a. Farul Constanța primește vizita celor de la Universitatea Cluj, formație care este și ea într-o revenire de formă după instalarea lui Ioan Ovidiu Sabău în funcția de antrenor.

„Vrem să continuăm tot ce am făcut bine în ultima perioadă, adică sperăm să fim destul de pragmatici, destul de concreți, în sensul de a ne concentra la fiecare meci pe cele trei puncte, să încercăm să le luăm de la fiecare meci. Ne așteaptă un program greu, atât în octombrie cât și în noiembrie. Vrem să facem foarte bine, ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri pentru că avem nevoie de puncte pentru a ne consolida și pentru a merge acolo sus. Întâlnim o echipă în formă, o echipă cu jucători foarte talentați, cu un antrenor experimentat care și data trecută când a venit la echipă a făcut să meargă foarte bine, și de data aceasta a venit și de când e el le-a dat acea plăcere de a jucat fotbal. O echipă talentată, cu jucători experimentați și tineri, o echipă care joacă fotbal, cărora le place mingea și sunt conștient că ne așteaptă un meci dificil acasă dar jucăm acasă și ne dorim victoria și trebuie să fim noi”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul este pe locul al 5-lea în clasament cu 18 puncte, în timp ce ardelenii sunt pe locul 8, cu 15, însă și un meci în plus disputat. Partida programată să se joace sâmbătă seară, de la ora 21.45 pe Stadionul Central din cadrul Academiei Hagi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233