dobroge.tv

Live

CSM Constanţa, învinsă de Kibirkstis în al doilea meci din FIBA EuroCup. Partida a avut loc în Sala Sporturilor din Constanţa

CSM Constanţa, învinsă de Kibirkstis în al doilea meci din FIBA EuroCup. Partida a avut loc în Sala Sporturilor din Constanţa
20 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Echipa de baschet feminin CSM Constanţa a fost învinsă, joi seară, de formaţia Kibirkstis, scor 77-65 (36-39), în al doilea meci din FIBA EuroCup. Meciul a avut loc în Sala Sporturilor din Constanţa.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Ghizilă 14 puncte, Koizar 11, pentru CSM Constanţa, respectiv Udodenko 15, Pullins 14, pentru formaţia lituaniană.

În primul meci din grupa C, CSM Constanţa a fost învinsă, în deplasare, de finalista ediţiei trecute, Galatasaray, cu 83-77.

Următoarea etapă programează un nou meci pe teren propriu pentru CSM Constanţa, cu Union Feminine Angers, în 26 octombrie.

“CSM Constanța cedează în întâlnirea cu Kibirkstis Vilnius, scor final 65-77. Cu Ioana Ghizilă și Sigrid Koizar principalele marcatoare, CSM Constanța a condus la pauză însă pe final ratările repetate le-au dat avânt adversarelor care au recuperat din diferență și mai apoi s-au instalat la conducerea meciului. Cu o serie de jucătoare accidentate, CSM Constanța a avut parte de o rotație mult mai mică decât în meciurile precedente, fără Keyona Hayes, accidentată, fără Alina Podar și Nicolett Orban, CSM Constanța nu a putut ține ritmul 40 de minute.

Am pierdut un meci, la debutul european pentru baschetul constănțean în Sala Sporturilor, dar am câștigat o seară minunată, cu o atmosferă extraordinară creată de fanii noștri. Am rămas cu experiența unui meci de EuroCup la Constanța și cu senzația că puteam mai mult. Am condus la pauză, 39-36, dar am cedat la final, 65-77, în fața unei echipe, Kibirkštis Vilnius, căreia i-a intrat aproape tot.

Tracul primul meci european acasă și-a spus cuvântul în tabăra noastră și ratările ne-au privat de un rezultat favorabil. Ioana Ghizilă, cu 14 puncte, secondată de Koizar, cu 11 puncte, 5 recuperări și două assist-uri, au fost principalele realizatoare. Higgins a reușit 7 puncte și 6 recuperări, iar Godri Părău 3 puncte și 4 assist-uri. Mărginean 10p, Zivkovic 10p, Bianca Fota 5p și Irimia 5p au completat lista marcatoarelor.

Urmează Joi, 26 Octombrie, un nou meci acasă, cu Angers, care a pierdut la limită, 70-71, în Franța, cu Galatasaray. Ne pregătim de un nou meci-eveniment la Sala Sporturilor! Hai, Constanța!”, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanţa Baschet.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233