dobroge.tv

Live

CSM Constanța, încă o surpriză în cupele europene

18 octombrie 2023
Publicitate

CSM Constanța a făcut senzație de la primul meci disputat în EHF European League. Formația de la malul mării a învins aseară pe Tatabanya, chiar în Ungaria, și a produs surpriza primei etape din faza grupelor competiției. După acest succes, elevii lui George Buricea se pregătesc de duelul cu Sporting Lisabona, care va avea loc la Constanța la sfârșitul acestei săptămâni.

Calificată în premieră în grupele EHF European League la capătul unei duble dramatice, CSM Constanţa a furnizat marți seară o nouă surpriză, încă din prima etapă a acestei faze. Elevii pregătiți de George Buriceau au învins formaţia maghiară MOL Tatabanya, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 29-24. Constănțenii au făcut o primă repriză de senzaţie, intrând la pauză la cabine cu un avantaj de şapte goluri, scor 16-9.

Gazdele au revenit mult mai determinate în actul secund şi au reuşit egalarea la 20-20 cu zece minute înainte de final. Constănțenii și-au revenit însă al momentul potrivit și s-au distanțat din nou pe tabelă, reușind să își conserve avansul până la ultimul fluier al arbitrului. S-a terminat 29 la 24 pentru CSM, care a debutat cu o victorie de senzație.

„Bravo, băieți! Felicitări pentru în care v-ați bătut și pentru cum am arătat: ca o echipă unită. Am jucat extraordinar. Am avut un moment, puțin, când am căzut, dar ați văzut ce înseamnă forța grupului. Fiecare dintre voi e important aici. Fiecare e important, fiecare minge e importantă și fiecare dintre voi e important. Felicitări! Rămânem cu picioarele pe pământ și am pornit cu dreptul după un drum greu dar frumos. Bravo! Felicitări, băieți! Doi, trei, și! Constanța!”, a spus George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Principalii marcatori ai lui CSM COnstanța au fost Komogorov și Aliohin, ambii cu câte cinci goluri marcate. În celălalt meci al grupei, programat tot marţi seara, Sporting Lisabona a învins clar pe Chrobry Glogow cu 37-20. CSM Constanța va juca următorul meci din grupele EHF European League pe teren propriu, cu Sporting, pe 24 octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233