dobroge.tv

Live

CSM Constanța debutează în grupele EHF European League

17 octombrie 2023
Publicitate

CSM Constanța numără minutele rămase până la debutul în faza grupelor EHF European League la handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea va întâlni de la ora 19.45 pe MOL Tatabanya. Partida are loc pe terenul formației ungare, care este a treia ca importanță din întrecerea internă după Veszprem și Szeged.

CSM Constanța are parte de un start de sezon extraordinar până în acest moment. Formația de pe litoral ocupă locul secund în întrecerea internă, unde are șase victorii în opt partide, dar mai important este că evoluează în premieră în grupele unei cupe europene. Elevii antrenați de George Buricea au produs surpriza în play-off-ul de calificare în EHF European League, după ce au eliminat mult mai titrata formație spaniolă Granollers.

Pentru constănțeni acum începe însă cu adevărat aventura europeană. Echipa de pe litoral debutează în faza grupelor competiției cu o partidă în deplasare. CSM Constanța va întâlni pe MOL Tatabanya KC, a treia forță a Ungariei, după Veszprem și Szeged.

„Acum începe nebunia. Mergem să câștigăm, nu jucăm niciun meci ‹‹hai să vedem ce se întâmplă››. Ne dorim să câștigăm fiecare meci și să ne calificăm în runda următoare”, a declarat Ionuț Nistor, CSM Constanța.

Partida face parte din grupa H a EHF European League, din care mai fac parte Sporting Lisabona și Chrobry Glogow și este programată să debuteze de la ora 19.45 la Tatabanya.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233