dobroge.tv

Live

Victorie obținută în ultimul minut

11 octombrie 2023
Publicitate

CSM Constanța a trăit periculos cel de-al treilea meci disputat în startul acestei ediții a Ligii Naționale la baschet masculin. Trupa de pe litoral s-a impus la un singur punct în fața celor de la CSM Focșani, cu scorul de 79 la 78. Soarta partidei a fost decisă în ultimele secunde, cu baschetbaliștii constănțeni reușind să revină spectaculos pe tabela de marcaj. Aceasta este a treia victorie din tot atâtea posibile pentru formația de pe litoral, care se pregătește acum de o deplasare până la Vâlcea

CSM Constanța s-a întrebuințat serios în ultimul meci disputat în Liga Națională de baschet masculin. Formația de pe litoral pornea ca favorită în confruntarea cu CSM Focșani, însă absențele cu care s-a confruntat Daniel Fleșeriu și-au spus din plin cuvânt. 

Prima repriză a fost câştigată de constănțeni la o diferență de cinci puncte și partida părea că se desfășoară conform planului. Partida a căpătat însă accente dramatice în sfertul patru, când au fost nu mai puțin de patru răsturnări de scor. Soarta meciului s-a decis în ultimele secunde, când constănțenii au recuperat un handicap de trei puncte pe tabela de marcaj pentru a câștiga cu 79 la 78.

După această victorie, CSM Constanța a urcat pe prima poziție a clasamentului Grupei B a Ligii Naționale la baschet masculin, fiind singura formație cu trei meciuri jucate și tot atâtea victorii obținute. Următoarea confruntare pentru elevii lui Daniel Fleșeriu va avea loc sâmbătă, în etapa a patra a Ligii Naționale, în deplasare, pe terenul celor de la CS Vâlcea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233