dobroge.tv

Live

Încă o victorie pentru CSM Constanța

09 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

CSM Constanța a bifat a cincea victorie în noul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin și se menține pe podiumul clasamentului. Câștigătoarea Cupei României s-a impus în weekend contra celor de la CSM Focșani, cu scorul de 30 la 24, însă mai greu decât o arată rezultatul.

CSM Constanța a urcat provizoriu pe locul secund al clasamentului Ligii Naționale la handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea a învins nu fără emoții pe CSM Focșani, într-o partidă contând pentru etapa a VII-a. 

Constănțenii și-au complicat singuri viația în prima repriză și i-au lăsat pe oaspeți să conducă jocul din teren. Din fericire, formația de pe litoral a întors raportul de forțe în favoarea ei și a câștigat prima repriză cu scorul de 12 la 10. În repriza a doua jucătorii antrenați de George Buricea au revenit cu o atitudine mult mai combative și s-au distanțat pe tabelă pentru a se impune la final cu 30-24. 

În urma acestui succes, CSM Constanța a urcat pe locul 2 în clasament, cu 16 puncte, la cinci puncte în spatele liderului Dinamo București, care este liderul neînvins al campionatului.

Pentru handbalistii de la CSM Constanta urmează o deplasare lungă, joi, când vor întâlni pe CSM Bacău într-un meci contând pentru etapa a opta. Acesta este programat să debuteze la ora 18.30. 

După partida cu CSM Bacău, echipa constanteană va debuta în grupele EHF European League, pe 17 octombrie, în meciul din deplasare împotriva echipei Tatabanya din Ungaria.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233