dobroge.tv

Live

Farul vrea să cucerească „reduta“ din Galați

06 octombrie 2023
Publicitate

Farul Constanța are șansa de a lega a treia victorie consecutivă în Superliga României de fotbal și să se mențină în zona locurilor de play-off. „Marinarii“ întâlnesc duminică una dintre cele mai greu de învins echipe din campionat, nou-promovata Oțelul Galați. Chiar dacă formația pregătită de Dorinel Munteanu a primit doar 9 goluri în 11 meciuri, Hagi speră să găsească soluțiile pentru a desface apărarea oțelarilor.

După un start neconvingător de campionat, Farul Constanța pare că și-a găsit cadența și a reușit să lege două victorii consecutive în Superligă. Drumul până la calificarea în play-off este însă abia la început, iar „marinarii“ nu mai vor să facă pași greșiți în îndeplinirea acestui obiectiv. Pentru asta elevii pregătiți de Gheorghe Hagi trebuie să se întoarcă cu puncte de la Galați, acolo unde vor întâlni una dintre cele mai redutabile echipe din campionat. 

Chiar dacă este o nou promovată, „Oțelul“ lui Dorinel Munteanu s-a dovedit până acum greu de „răpus“, având o singură înfrângere în cele 11 etape scurse până în acest moment. De altfel, acest lucru se vede și în golaverajul formației de pe malul Dunării, care a primit doar 9 goluri în acest început de sezon. 

De partea cealaltă, chiar dacă a înscris câte două goluri în ultimele două victorii, atacul Farului este departe de ofensiva „marinarilor“ din prima jumătate a anului. Înaintea confruntării din etapa a XII-a a Superligii, cele două formații se află imediat sub linia care delimitează locurile de play-off. 

Campioana României este pe șapte, cu 15 puncte și un meci mai puțin disputat, în timp ce gălățenii sunt la un punct distanță, pe locul 8. Confruntarea dintre Farul și Oțelul este programată să aibă loc duminică după amiază pe stadionul din Galați, de la ora 16.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233