dobroge.tv

Live

Farul Constanța, în vizită la Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu” din Constanța

05 octombrie 2023
Publicitate

Farul Constanța a mers în vizită și la Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu”. De la echipa feminină a fost prezentă Laura Rus, iar de la Academia Hagi a venit Costin Gheorghe, căpitanul echipei naționale Under-16 a României. De la echipa mare, Enes Sali și Adrian Mazilu au fost primiți cu entuziasm de elevi. Toți au stat cu aceștia de vorbă, au făcut fotografii și au dat autografe.

De asemenea, Farul a mai oferit un tricou semnat de jucători și de managerul tehnic Gheorghe Hagi. Acțiunea face parte din proiectul „Învățăm să fim campioni. Școala, primul pas spre performanță”.

„Este o experiență pe care orice sportiv și-ar dori-o. Este minunat să mă aflu printre copii aici. O să le vorbesc despre fotbal, importanța fotbalului și a sportului. Este sănătate. Emoțiile pe care ni le dăruiesc acești copiii, cât și fanii sunt de nedescris”, a declarat Laura Rus, jucătoare Farul Constanța.

„Este un sentiment foarte plăcut pentru că facem copiii fericiți și ne bucură acest lucru pentru că știm că sunt alături de noi tot timpul”, a declarat Adrian Mazilu, jucător Farul Constanța.

„Foarte mulți iubesc acest club, iubesc în primul rând sportul și le mulțumim că sunt alături de noi și că ne susțin”, a declarat Alexandru Mățel, team manager Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233