dobroge.tv

Live

Farul dă din nou piept cu Sepsi

29 septembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța are șansa revanșei în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce covăsnenii le-au suflat „marinarilor” Supercupa României în startul sezonului. Aflate la egalitate de puncte în clasament, cele două formații se vor afla față în față sâmbătă seară, la Ovidiu, în etapa a XI-a a Superligii. Cu această ocazie elevii lui Gheorghe Hagi speră să fi depășit perioada mai puțin fastă din campionat.

După victoria obținută contra lui Dinamo în Superligă, Hagi a revenit la sentimente mai bune față de jucătorii săi și le-a stabilit ca prim obiectiv pentru această fază a sezonului calificarea în play-off. Pentru asta, Farul Constanța nu își mai permite pași greșiți în campionat. Iar primul test în acest sens va avea loc chiar sâmbătă seară, când la Ovidiu vine Sepsi Sfântu Gheorghe.

La fel ca și „marinarii”, covăsnenii nu se pot lăuda cu o evoluție prea bună în acest start, semn că parcursul european și-a pus puternic amprenta asupra fotbaliștilor. Tocmai din acest motiv, Hagi se așteaptă la o partidă foarte echilibrată, în care diferența să fie făcută de micile detalii. În acest sens, el a și menajat foarte mulți jucători în meciul de Cupă, pierdut însă în fața lui FC Voluntari.

Anul acesta am primit foarte multe goluri, am pierdut foarte multe meciuri, avem cinci înfrângeri, ceea ce anul trecut cred că s-a întâmplat în 30 și ceva de meciuri. Cred că poate fi acest lucru, că am avut meciuri și în Europa și s-a mai schimbat echipa și nu am jucat aceeași echipă mereu, dar analizăm fiecare meci în parte. Din păcate, nici atacul nu a mers, pentru că dacă vă uitați în ultimele cinci meciuri, doar la Dinamo am înscris, așa că anul acesta suferim puțin, dar cred că suntem pe un drum bun și sper ca de acum încolo să vină victorii și cât mai puține goluri primite”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

„Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte. Acesta este gândul nostru și cu el mergem, cu toate că întâlnim un adversar care tot timpul.. un adversar foarte bun, care a fost în cupe la fel ca noi. Am jucat Supercupa și am pierdut-o contra lor. Un adversar care cred eu că e la un nivel competitiv foarte bun. Trebuie și noi să jucăm, versiunea noastră trebuie să fie dintre cele mai bune, ca să luăm cele trei puncte”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida dintre Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe este programată să aibă loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233