dobroge.tv

Live

Atletismul constănțean are în sfârșit parte și de vești bune. Directorul CSM Constanța a anunțat că noua pistă de atletism va fi amenajată în complexul sportiv de pe Badea Cârțan

27 septembrie 2023
Publicitate

Atletismul constănțean are în sfârșit parte și de vești bune. După mai multe luni de incertitudine din cauza lipsei unui teren de pregătire, sportivii de la malul mării pot spera acum că își vor putea relua în curând antrenamentele în condiții optime. Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a anunțat că noua pistă de atletism va fi amenajată în complexul sportiv de pe Badea Cârțan.

Demolarea Stadionului „Gheorghe Hagi“ din strada Primăverii și totodată a pistei de atletism a dus la apariția unei noi probleme majore pentru sportul constănțean. 

Atleții de la malul mării au rămas fără singurul spațiu care le-ar fi permis să își continue pregătirea în condiții relativ decente. Odată cu demolarea pistei, sportivii au ajuns acum să se antreneze prin parcuri pentru a se menține într-o formă care să le permită parciparea la întrecerile naționale. 

Calvarul lor este acum aproape de a lua sfârșit, după ce autoritățile locale au anunțat că au găsit o soluție, dar care are nevoie de timp pentru a fi pusă în practică.

Fosta pistă de atletism de pe Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanța a fost inaugurată și data spre folosință în anul 2009. La momentul respectiv, potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții autorităților, valoarea lucrărilor a fost de 1,5 milioane de lei, iar pista era una dintre cele mai moderne din țară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233