dobroge.tv

Live

Un derby al suferinței

22 septembrie 2023
Publicitate

Fotbaliștii Farului numără minutele rămase până la startul partidei cu Dinamo București, din etapa a zecea a Superligii. Campioana României pornește cu prima șansă în această confruntare, chiar dacă este departe de forma arătată în finalul sezonului trecut. În plus, „marinarii“ se simt datori față de suporterii lor după parcursul sub așteptări din acest start de campionat.

Altădată un derby pentru pozițiile din prima parte a clasamentului, prima confruntare din acest sezon dintre Dinamo și Farul pare mai degrabă una pentru salvarea de la retrogradare. 

„Alb-roșii“ sunt nou-promovați în Superligă și se confruntă cu mari probleme financiare, în timp ce campioana României are parte de un start de sezon sub așteptări. „Marinarii“ au ratat pe rând calificarea în grupele Ligii Campionilor și grupele Conference League, iar în campionat au suferit deja cinci înfrângeri în opt meciuri disputate.

În aceste condiții, cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante pentru ambele formații care nu vor să se afunde și mai mult în subsolul clasamentului. Mai mult decât atât, elevii pregătiți de Gheorghe Hagi se simt datori față de proprii suporteri, care aveau așteptări mai mari de la favoriții lor, mai ales după ce au înregistrat cea mai mare performanță din istoria clubului.

Înaintea partidei din cadrul etapei a zecea, Dinamo și Farul erau despărțite de doar un punct în clasament, „marinarii“ aflându-se pe locul 11, cu 9 puncte, în timp „alb-roșii“ sunt doar pe 13 și cu un meci în plus disputat. 

Meciul Dinamo București – Farul Constanța este programat să înceapă la ora 21.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233