dobroge.tv

Live

Hagi nu mai vrea pași greșiți în meciul contra lui Dinamo

21 septembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța a ajuns din nou la două înfrângeri consecutive în Superligă și diferența față de echipele din prima jumătate a clasamentului începe să fie tot mai mare. În aceste condiții, campioana României nu își permite nici un pas greșit în meciul contra lui Dinamo, mai ales după felul în care a fost învinsă runda trecută de FCSB. În schimb, Hagi are numai cuvinte de laudă la adresa „alb-roșilor”.

Farul Constanța are un start de sezon sub așteptări. Campioana României a bifat în weekend a cincea înfrângere în cele opt etape disputate până acum iar play-off-ul pare din ce în ce mai departe. Acest lucru a fost semnalat și de Gheorghe Hagi după înfrângerea cu FCSB, care încă e în căutarea soluțiilor pentru scoaterea echipei din criză. Pauza de două săptămâni cauzată de meciurile echipelor naționale nu a adus prea multe schimbări, însă antrenorul „marinarilor” speră să dea lovitura vineri. Farul Constanța joacă în București, pe Arcul de Triumf, contra lui Dinamo, ajunsă doar o umbră a echipei de altădată.

„Sper să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care crește de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care ușor ușor își dorește să se dezvolte și să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiție, o echipă puternică, o echipă care arăta din toate punctele de vedere putere, care merită tot respectul nostru. Din punctul meu de vedere, un club mare. Dar, noi trebuie să fim noi, trebuie să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul și intensitatea jocului, să fim aceeași echipă care am obișnuit în ultima perioadă, când spun ultima perioadă mă refer la ultimul an”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida a stat sub semnul întrebării mai multe zile după ce „alb-roșii” au întâmpinat mari probleme în a găsi o arenă pe care să dispute meciul. În cele din urmă s-a decis ca partida dintre Dinamo și Farul Constanța, din etapa a zecea a Superligii, să se joace vineri seară, pe „Arcul de Triumf”, cu începere de la ora 21.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233