dobroge.tv

Live

Dinamo-Farul se joacă pe „Arcul de triumf”

Dinamo-Farul se joacă pe „Arcul de triumf”
20 septembrie 2023
Publicitate

Telenovela locului de disputare a partidei dintre Dinamo București și Farul Constanța s-a încheiat așa cum se preconiza. Partida din etapa a zecea a Superligii va avea loc în cele din urmă pe stadionul Arcul de Triumf din București, după ce întreaga situație s-a lămurit în această dimineață.

În cazul acestei variante, până în această dimineață a fost invocat un posibil refuz al celor de la FRF, care va organiza acolo marțea viitoare jocul cu Finlanda, la fotbal feminin, în preliminariile Ligii Națiunilor. La scurt timp însă, FRF-ul a anunțat că nu are vreo legătură cu acest subiect și că din punctul său de vedere jocul se poate disputa oriunde.

„Câinii roșii” nu au putut închiria Arena Națională, deoarece pe cel mai mare stadion al țării este organizat un festival dedicat culturii și tradițiilor orientale, iar pe mai multe stadioane din țară, precum Voluntari, Sibiu sau Cluj-Napoca au fost refuzați. O altă arenă luată în calcul era cea din Buzău, un oraș cunoscut pentru numărul mare de fani FCSB.


Sursă foto: alephnews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233