dobroge.tv

Live

Se reeditează ''finala'' campionatului din sezonul trecut

15 septembrie 2023
Publicitate

Vacanța s-a terminat la Farul Constanța! După aproape două săptămâni în care s-au putut în sfârșit odihni după acest început de sezon extrem de încărcat, „marinarii“ revin duminică la meciurile din Superligă. Campioana României primește vizita FCSB-ului, actualul lider al clasamentului, într-o reeditare a „finalei“ care a decis titlul din sezonul trecut. Jucătorii speră ca pauza competițională să le fi fost de folos și să fi găsit rezolvarea la problemele cu care s-au confruntat în meciurile importante ale campionatului.

Farul Constanța și FCSB, primele două clasate la finalul sezonului trecut și totodată formațiile care s-au luptat până în ultima etapă pentru trofeu, vor fi din nou față în față în acest weekend. 

Campioana și vicecampioana României se reîntâlnesc la Ovidiu, într-o reeditare a „finalei“ care a decis practic soarta titlului în sezonul trecut, la capătul unui meci dramatic. Atunci, „marinarii“ au reușit să revină de la scorul de 2-0 și să înscrie prin Louis Munteanu golul victoriei cu cinci minute înainte de final, netezind astfel drumul Farului spre primul titlu din istorie. 

De atunci a trecut însă aproape o jumătate de an, iar noul sezon competițional este deja în plină desfășurare.  Mai mult decât atât, situația celor două echipe în clasament este mult diferită și îi creditează acum pe bucureșteni cu prima șansă la victorie în meciul de duminică. 

Astfel, dacă FCSB este lider cu 18 puncte obținute în 7 meciuri, Farul este abia pe locul zece cu doar 9 puncte. „Marinarii“ au parte de un start de sezon sub așteptări, justificat de multe ori și prin participarea în premieră în preliminariile cupelor europene. 

Din păcate, pentru ambele formații aventura europeană s-a încheiat înainte de faza grupelor, astfel că singura miză au rămas acum întrecerile interne. La fel ca și în confruntările anterioare dintre cele două formații, jucătorii mizează pe sprijinul suporterilor, mai ales că meciul se va disputa cu „casa închisă“. 

Partida dintre Farul Constanța și FCSB, contând pentru etapa a IX-a a Superligii la fotbal, se joacă duminică seară, pe arena centrală a Academiei „Hagi“ de la Ovidiu, cu începere de la ora 21 și 45 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233