dobroge.tv

Live

Românii se luptă cu giganții din FIBA 3x3 World Tour

07 septembrie 2023
Publicitate

Competiția supremă din baschetul 3x3 mondial oprește la malul mării. Sportivii de la CSM Constanța se luptă cu giganții din FIBA 3x3 World Tour. Evenimentul se va desfășura pe terenul mall-ului care se află în Parcul Tăbăcărie. Constanța Masters va avea loc în acest weekend.

Constanța este gazda spectacolului baschetului 3x3 de la cel mai înalt nivel! Orașul nostru se află, în premieră, pe harta circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, fiind gazda etapei a 9-a din FIBA 3x3 World Tour, iar CSM Constanța va reveni pe tabloul principal în circuitul mondial. Evenimentul World Tour Series are loc pe terenul mall-ului din Parcul Tăbăcărie și cuprinde 18 etape. Fondul total de premii pentru Constanța Masters depășește 150.000 de dolari.

CSM a devenit anul trecut prima echipă profesionistă din România care a ajuns pe tabloul principal al unui turneu Masters, la Utrecht, după ce a trecut prin două meciuri de calificare. De această dată favoriții locali vor fi prezenți direct pe tabloul principal. Ultima echipă din România care a depășit faza grupelor într-un turneu Masters a fost Team Bucharest, în 2014, care a ajuns până la turneul final, pe care l-a încheiat pe locul patru.

Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour va programa un spectaculos concurs de slam-dunk cu atleți care fac parte din trupa Dunk Elite. Evenimentul este organizat de CSM Constanța și Federația Română de Baschet este susținut de primărie. Constanța Masters are loc în zilele de 9 și 10 septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233