dobroge.tv

Live

Farul a ratat grupele Conference League

01 septembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța a fost de nerecunoscut joi seară, în returul play-off-ului de calificare în grupele Conference League. „Marinarii“ au fost aproape de a-și pierde avantajul fragil din meciul de la Ovidiu încă de la prima ocazie de poartă, însă golul înscris de finlandezi a fost anulat correct. 

Tabela avea să se schimbe în cele din urmă în minutul 20, după o eroare a lui Băluță. După 1-0 în prima repriză, pauza n-a adus nici o schimbare în jocul campioanei României, astfel că dominarea gazdelor a continuat și după revenirea de la cabine. După două ocazii mari ratate, golul de 2-0 a picat în cele din urmă în minutul 70.

 La acest scor, constănțenii erau eliminați din cupele europene, însă nici așa nu au găsit soluții pentru a trimite meciul măcar în prelungiri. S-a încheiat 2-0 pentru HJK Helsinki, rezultat în urma căruia formația finlandeză s-a calificat în grupele Conference League cu scorul de general de 3-2.

De la Helsinki, formația pregătită de Gheorghe Hagi a revenit în România direct la Craiova, acolo unde duminică va evolua în campionat, contra celor de la U Craiova 1948, în cadrul etapei cu numărul 8 a Superligii. Înaintea acestei dispute, „marinarii“ se află pe locul 6, cu 9 puncte, în timp ce oltenii sunt doar pe 14, cu 6 puncte. 

Partida este programată să debuteze la 21 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233