dobroge.tv

Live

Farul joacă la victorie în Finlanda: „Suntem aproape de un vis”

31 august 2023
Publicitate

Farul Constanța numără minutele rămase până la startul partidei cu HJK Helsinki, contând pentru manșa retur a play-off-ului de calificare în grupele Conference. Grație victoriei de la Ovidiu, campioana României are nevoie acum de cel puțin un egal pentru a fi sigură că își va continua parcursul european.

Rivaldinho și Mihai Popescu, cei doi jucători care au înscris golurile Farului în partida de la Ovidiu, din manșa tur a play-off-ului Conference League, speră să dea lovitura și în Finlanda. Pe lângă valoarea adversarului, „marinarii” vor trebui să se adapteze și la suprafața de joc, dar și la vremea care va fi la ora partidei.

„Normal că noi nu suntem obișnuiți la astfel de teren, dar nu trebuie să fie o scuză. Suntem aproape de un vis și dacă jucăm și pe stradă trebuie să jucăm cu putere, să alergăm, să facem treabă, să facem ce ne cere mister, că trebuie să facem un meci bun și să intram în grupă”, a declarat Rivaldinho, Farul Constanța.

„Da, într-adevăr, este puțin mai răcoare aici față de vremea noastră din România, dar acest lucru nu trebuie să ne pună bețe în roate sau să avem vreo problemă cu asta. Ne adaptăm, de-asta am venit cu o zi mai devreme, chiar cu două, să putem să ne adaptăm la vreme, la teren, pentru că vom face antrenamentul oficial în această seară și zic eu că ne vom obișnui din seara asta și vom fi pregătiți”, a declarat Mihai Popescu, Farul Constanța.

Meciul începe cu un avantaj pentru Farul, care s-a impus săptămâna trecută, la Ovidiu, cu scorul de 2 – 1. Partida este programată să înceapă de la ora 19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233