dobroge.tv

Live

Un meci cât o calificare

30 august 2023
Publicitate

Farul Constanța este în fața celui mai important meci din acest început de sezon competițional. Campioana României dispută mâine seară, la Helsinki, manșa retur a play-off-ului de calificare în grupele Conference League. Învingători la Ovidiu cu scorul de 2-1, „marinarii” speră să repete evoluția bună de pe teren propriu și să își asigure prezența în fazele următoare ale competiție.

Farul Constanța este în fața celui mai important meci din întreaga sa istorie de peste 100 de ani. Campioana României este la doar 90 de minute de o calificare în premieră în grupele unei competiții europene. „Marinarii” joacă joi seară manșa retur din dubla cu finlandezii de la HJK Helsinki, din play-off-ului Conference League.

Formația lui Gheorghe Hagi pornește cu un ușor avantaj după meciul de la Ovidiu, pe care l-a câștigat la limită, cu scorul de 2-1. Acum, datele problemei sunt cu mult diferite. Pe lângă valoarea adversarului, care va evolua pe teren propriu, constănțenii vor trebui să se adapteze și suprafeței de joc, care este una acoperită cu gazon sintetic.

„Un meci important pentru noi, pentru noi, constănțenii, Farul, dobrogenii, e un meci important, foarte important, cel mai important din istorie. Sperăm să o facem și să o facem bine. Voi vedea. Deja am pus presiune și sunt.. un meci greu rău de tot, dar vom vedea. Încercăm să fim noi ăia de anul trecut, sperăm să o facem, nu va fi ușor, va fi foarte, foarte greu. La ce am văzut la meciul tur, acasă, nu e ușor, e foarte, foarte greu”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța abordează partida cu un moral ridicat, reușind să obțină două victorii consecutive în ultimele dispute. Partida este programată să aibă loc cu începere de la ora 19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233