dobroge.tv

Live

Calificarea încă se joacă

29 august 2023
Publicitate

CSM Constanța nu renunță la gândul calificării în grupele Ligii Europene la handbal masculin. Sportivii pregătiți de George Buricea sunt conștienți că înfrângerea suferită duminică a făcut ca misiunea lor să devină una aproape imposibilă. Ei speră totuși la o revenire de senzație în returul de la sfârșitul săptămânii și să ajungă în faza următoare a competiției.

„E clar că experiența europeană și-a spus cuvântul. Ei joacă an de an în Europa, noi ne batem prin calificări și atât. Așteptăm să facem și noi pasul în grupe și apoi vedem ce va fi. În handbal e posibil orice, de-aia e frumos handbalul. Am văzut și la televizor, la 7-8-9 goluri s-au întors meciuri, așa că orice se poate”, a declarat Ionuț Nistor, CSM Constanța.

„Eu cred și sper. Chiar cred și sper pentru că am o săptămână să-i refac și probabil vom arăta mai proaspeți acolo. Pentru că, dacă suntem sinceri cu noi, cât ai vrea, nu ești din fier. Și dacă joci două meciuri în 24 de ore.. el a fost cu noi și a văzut ce era în sală la Dinamo. Aici e bine, acolo jucai în saună. Își dai seama, ei au fost storși ca lămâia și după urcă-i în autocar și du-i la Sighișoara și după vino și joacă aici. Patru meciuri în șapte zile.. eu le cer, urlu la ei agresiv. Eu vedeam că vor să iasă, dar nu te mai ajută, cât ai vrea. Ăștia au stat, au așteptat o săptămână, ne-au așteptat proaspeți și au venit aici să joace cu noi. Dacă vrei binele handbalului românesc te gândești puțin și la organizare. Așa cred eu, dar cine să se gândească în România la organizare? Eu? Cine? Eu vorbesc, eu aud”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233