dobroge.tv

Live

Farul a învins Universitatea Craiova. Hagi: Le-am adus aminte tuturor că suntem campioni!

28 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, fornaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şaptea din Superligă.

„În seara asta le-am adus aminte tuturor că suntem campioni! Atu-ul Farului ăsta a fost şi anul trecut, ambele faze făcute foarte bine. Despre Louis ce să spun… Sincer să fiu, nu înţeleg cum Fiorentina nu-i dă spaţiu unui jucător care vede golul şi când doarme noaptea. La noi a făcut un sezon fantastic, se vede că are calitate, cred că e cel mai bun nouă din România. Dacă cineva din România are bani, ar trebui să-l cumpere. Dacă-mi daţi bani şi acţionari, o să-l cumpăr şi eu. Transferul lui Ianis la Alaves e o decizie a lor, ştiam de ea. El şi-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun, o să-l ajute să progreseze. E un copil care vrea să înveţe, e un profesionist, sper să-i ajute, să arate ce ştie. E un număr 10 foarte bun. Spania e un campionat foarte greu, dar se pune accentul pe tehnică. Ianis e acolo, zic că o să fie după un an de două ori mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul FC Farul.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, nu a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi la partida de duminică seara, de la Ovidiu.

„Nu am avut atitudine, am fost foarte slabi, delăsători Am greşit la ambele goluri. Nu golurile m-au deranjat cât m-a deranjat atitudinea Ia numite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Farul a fost mult peste noi, a avut şi în a doua repriză câteva ocazii foarte mari, din greşeli copilăreşti. Această înfrângere nu se uită, ea rămâne pentru că este foarte dureroasă, mai ales după cum am pierdut. Sunt însă optimist şi sunt sigur că vom schimba lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233