dobroge.tv

Live

Susținere maximă pentru Farul

24 august 2023
Publicitate

Farul Constanța numără minutele rămase până la startul partidei cu finlandezii de la HJK Helsinki din manșa tur a play-off-ului Conference League la fotbal. La antrenamentul oficial de seara trecută, „marinarii” au avut parte de o surpriză din partea fanilor constănțeni, care au venit la stadion pentru a-i încuraja înaintea meciului care poate rescrie istoria clubului fanion al orașului. Partida este programată să înceapă de la ora 20.00

Fotbaliștii Farului au parte de susținere din toate direcțiile înaintea debutului în play-off-ului Conference League. La ultimul antrenament oficial care a avut loc miercuri seară la arena din Ovidiu, aproape 200 de suporteri ai „marinarilor” au venit pentru a-și încuraja favoriții. S-a cântat, s-a scandat, s-au aprins torte, iar la final cu toții și-au declarat încrederea într-un rezultat pozitiv în această seară.

„Cu siguranță e alături de noi, ne sprijină. Toți pe care îi avem, suporterii care vin și publicul… Nota 10! Le mulțumim și sper să fie cu Farul cum am spus, Forever, și să ne susțină și la bine și la rău”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

La prima vedere, finlandezii de la HJK Helsinki sunt favoriți la calificare, prin prisma experienței superioare în cupele europene. Parcursul din acest sezon, contrazice însă această teorie, în condițiile în care nordicii au ratat calificarea atât în preliminariile Ligii Campionilor, cât și în European League, după ce au fost eliminați de Molde, respectiv Qarabag. De partea cealaltă, campioana României a înregistrat până în acest moment cinci victorii și o înfrângere în cupele europene în acest sezon competițional.

Partida dintre Farul Constanța și HJK Helsinki, contând pentru manșa tur a play-off-ului Conference League se joacă de la ora 20.00 pe arena centrală a Academiei „Hagi” de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233