dobroge.tv

Live

Totul pentru calificare

23 august 2023
Publicitate

Farul Constanța este aproape de a scrie o pagină importantă în istoria fotbalului din România. Deținătoarea titlului în Superligă dispută mâine seară prima manșă din play-off-ul de calificare în grupele Conference League. „Marinarii” dau piept cu finlandezii de la HJK Helsinki, formație cu o experiență net superioară în cupele europene. Hagi este însă hotărât să își joace șansa până la capăt și să obțină în premieră calificarea în grupe.

Farul Constanța vrea să facă uitată evoluția slabă din campionat cu o calificare istorică în grupele Conference League. De altfel, acesta pare să fie principalul obiectiv pentru Gheorghe Hagi în acest început de sezon, care își canalizează absolut toate forțele pe cupele europene. După ce a trecut pe rând de Urartu și Flora Tallinn, campioana României întâlnește acum HJK Helsinki, o formație cu o vastă experiență, net superioară Farului. În ciuda acestui aspect, „marinarii” sunt deciși să își joace cartea până la capăt și să se califice în premieră în grupele unei astfel de competiții.

Sperăm să prindem o zi bună. E un meci acasă, sperăm să jucăm, să marcăm. Avem încredere. I-am văzut pe băieți foarte bine și sperăm să iasă exact așa cum ne dorim pentru că acolo (n.r. Helsinki) ne va aștepta un retur foarte greu, pe un teren sintetic. E un detaliu, dar deja ne gândim la acest lucru și o să trebuiască să ne uităm și să avem grijă la toate detaliile pentru că până la urmă ele fac diferența”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Pentru această partidă, Hagi are aproape toți jucătorii valizi, inclusiv ultima achiziție, atacantul Louis Munteanu. De altfel, mai mult ca sigur el va fi trimis în teren în meciul de joi seară, însă rămâne de văzut dacă din postura de jucător sau rezervă.

„Louis Munteanu e cu noi, a făcut antrenamente. Vom vedea dacă vom începe sau nu cu el, dar cu siguranță va fi pe teren”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Partida dintre Farul Constanța și HJK Helsinki din manșa tur a play-off-ului Conference League, se dispută joi seară, de la ora 20, pe arena centrală a Academiei Hagi de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233