dobroge.tv

Live

Farul, încă o înfrângere în Superligă

21 august 2023
Publicitate

Farul Constanța a ajuns la cea de a treia înfrângere consecutivă în Superligă. Campioana României a fost învinsă de Rapid București, în Giulești, cu scorul de 3-1, care a bifat astfel abia al doilea succes din actuala ediție de campionat. „Marinarii” trebuie să uite acum înfrângerea cu Rapid și să se concentreze pe partida de joi, din Conference League.

După un start promițător de campionat, Farul pare că se stinge și arată o formă din ce în ce mai slabă în Superligă, departe de cea din urmă cu două luni. Începutul partidei din Giulești, din etapa a șasea a campionatului, i-a aparținut Rapidului, care a ratat două ocazii importante în primele zece minute. Cea mai mare ocazie a constănțenilor din prima repriză a venit în minutul 17, când Grameni a șutat puternic de la marginea careului în blocajul lui Moldovan. Carnat a încercat și el să înscrie dintr-o poziție ideală, dar portarul Rapidului a avut o nouă intervenție salvatoare.

Rapid a deschis scorul în minutul 34, prin Emmers, care l-a învins pe Aioani cu un șut imparabil expediat din afara careului. Patru minute mai târziu, Dugandzic a dublat avantajul giuleștenilor. Constănțenii au redus din diferență în minutul 79, prin Mazilu, care a reaprins pentru moment suporterilor de la malul mării. Ioniță a înlăturat orice urmă de emoție în minutul 88, când a reușit să marcheze după o fază plecată de la repunere de la margine.

Ok, am avut niște ocazii acolo, dacă marcam noi primii poate era altceva, dar asta e. Din păcate, și astăzi am vorbit cu ei, dimineață le-am zis că trebuie să ne conectăm, să fim atenți la toate astea, dar se pare că în momentul de față atâta putem și vom vedea ce vom face. De două ori mergem, avem deplasări, avem meciuri internaționale și probabil că suntem puțin pierduți”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„Marinarii” n-au timp de regrete. Joi urmează să joace pe teren propriu prima manșă din play-off-ul Conference League.

Avem trei zile în care trebuie să strângem rândurile și să încercăm să ne mărim nivelul pentru că altfel se întâmplă la fel”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După înfrângerea suferită în Giulești, Farul Constanța a rămas cu șase puncte adunate în cinci partide și ocupă pentru moment doar locul zece în clasament. În partida următoare, programată pentru duminică, campioana României va primi pe teren propriu vizita Universității Craiova, ocupanta locului secund în Superligă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233