dobroge.tv

Live

CSM, înfrângere dramatică în finală

21 august 2023
Publicitate

CSM Constanța a ratat primul trofeu al sezonului. Câștigătoarea Cupei României a pierdut ieri la limită finala Supercupei României, după ce a fost învinsă în ultimul act de Dinamo București cu scorul de 26 la 25. La fel ca și în semifinale, elevii lui George Buricea au trăit periculos și au intrat la pauză cu handicap de trei goluri. Apoi au reușit să restabilească egalitatea, însă ritmul impus de super jucătorii lui Dinamo s-a dovedit peste posibilitățile constănțenilor, astfel că aceștia au fost nevoiți să își recunoască înfrângerea.

Chiar și așa, Andrei Drăgan de la CSM Constanța a fost declarat cel mai bun jucător al Finalei SuperCupei României. Coordonatorul lui George Buricea a avut un meci solid, fiind marcator a 4 goluri și oferind o serie de pase decisive.

A fost un meci foarte greu, un turneu foarte greu, pentru că toate echipele sunt foarte bine pregătite. Știam că noi ne doream foarte mult să jucăm cu Dinamo pentru că, considerăm că merităm jucăm cu Dinamo. Ne bucurăm că așa s-a întâmplat. Din păcate nu am câștigat, dar credem că am oferit un spectacol în teren și asta e foarte important pentru noi. Dacă stau să mă gândesc acum, colegii mei au fost foarte bine pregătiți, antrenorul nostru a pregătit foarte bine meciul, dar cum am spus și noi, ne pregătim foarte mult pentru meciul cu Granollers pentru că ăsta este obiectivul nostru principal”, a declarat Andrei Drăgan, CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233