dobroge.tv

Live

Turneul Neurology Clinic 2023 s-a încheiat cu succes

21 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Cupa Neurology Clinic la Fotbal Junior a ajuns la cea de-a treia ediție. Pe 19 august, la turneu au participat șase echipe care au demonstrat meciuri încinse și ambiția de a fi câștigători și sportivi remarcabili. Tocmai pentru a impulsiona copiii să facă sport în mod constant pentru beneficiile pe care le aduce sănătății fizice și mintale, doctor neurolog Silvia Popi a organizat și în 2023 Turneul Neurology Clinic:

„Ne bucurăm că putem organiza cea de-a treia ediție a Cupei Neurology Clinic, copiii sunt din ce în ce mai ambițioși, se pregătesc din ce în ce mai meticulos pentru campionat, ne bucurăm că ăți dau interesul, ei sunt viitorul nostru. Suntem în parteneriat cu Primăria Cumpăna, îi mulțumim doamnei primar că ne sprijină în desfășurarea acestui campionat și le dorim succes tuturor copiilor”, a declarat Silvia Popi, dr. Neurolo, Neurology Clinic.

Ca în fiecare an, și acest turneu de fotbal junior a fost organizat în cadrul Complexului Sportiv Centenarul 2018 din Cumpăna care dă ocazia tinerilor să-și dezvolte potențialul sportiv:

„Important este că la Cumpăna demonstrăm că sportul este un mod de viață și atragem de fiecare dată competiții pe acest stadion. Și este o bucurie să-i vedem cum ei, practic, învață arta fair-play-ului prin lupta pe care o dau pe teren. Doamna Silvia Popi, care reprezintă Neurology Clinic, este și sponsorul principal al acestei competiții, iar anul acesta avem în luptă șase echipe, echipe care vin atât din Constanța, din Mangalia, din Eforie și, bineînțeles, comuna Cumpăna, comuna gazdă”, a declarat Mariana Gâju, primar comuna Cumpăna.

După o finală intens disputată și multe emoții acumulate, echipa Victoria Cumpăna a fost câștigătoare cu scorul de 3 – 1 în fața echipei Primavera Constanța. Pe lângă spectacolul din teren a fost și o atmosferă de neuitat în tribune, cu galerii frumoase ce i-au încurajat pe sportivi.

Toate echipele participante au arătat că știu să joace un fotbal din ce în ce mai competitiv.

Dragii noștri fotbaliști, mici fotbaliști, toți sunteți câștigători, faptul că vreți și luptați în aceste competiții sportive, chiar dacă este vacanță, învățați ce înseamnă competiția, tocmai de aceea vă felicităm și vă îndemnăm să practicați sportul mai departe. Iubiți fotbalul și practicați-l”, a mai declarat Mariana Gâju, primar comuna Cumpăna.

Înmânarea cupei Neurology Clinic a fost un moment plin de bucurie, atât pentru tinerii fotbaliști cât și pentru părinții lor și toți susținătorii de pe stadion. Organizatorii au oferit tuturor copiilor participanți la turneu diplome și medalii, încurajându-i să practice sport în mod constant pentru a-și menține sănătatea și a-și dezvolta voința, reziliența și spiritul de echipă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233