dobroge.tv

Live

Farul a câștigat și returul cu Flora Tallinn și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Hagi: „Este visul meu să intrăm în grupe”

17 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanța s-a calificat miercuri seară în play-off-ul Europa Conference League la fotbal după ce a învins echipa estoniană Flora Tallinn cu scorul de 2-0, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiției.

„Marinarii” au deschis scorul în minutul 4, când Băluță a recuperat o minge, iar din șutul său blocat, balonul a ajuns la Rivaldinho, care a marcat. Flora a avut șansa egalării în minutul 6 al partidei, dar Aioani a respins şuturile lui Hussar şi Ojamaa. Cel de-al doilea gol al Farului a fost marcat de Budescu în minutul 18.

Astfel, Farul Constanța a obținut calificarea în play-off-ul din Conference League, unde va întâlni pierzătoarea meciului dintre Qarabag și HJK Helsinki, din cadrul turului III preliminar. Farul va juca prima manşă pe teren propriu, pe 24 august, iar manşa secundă este programată pe 31 august, informează Agerpres.

Hagi: „Este visul meu să intrăm în grupe”

„Cel mai greu a fost să motivez echipa să fie conectată. Am zis că începem de la 0-0 și încercăm să câștigăm. Am avut un portar foarte bun în ambele meciuri, face parte din echipa noastră și mă bucur că nu a luat gol.

E un lucru extraordinar, pentru că înainte am primit goluri. Pentru noi a fost cel mai important să nu luăm gol. Pentru mine, Flora a fost un adversar dificil, nu uitați că la Constanța, am câștigat în ultimele minute.

Acum au făcut un meci bun, și-au creat multe ocazii, dar și noi suntem buni, am fost mai concreți. Este visul meu, nu avem experiență europeană, dar suntem un grup foarte bun și ne dorim să intrăm în grupe”, a declarat Hagi la conferința de presă.


Sursă foto: farulconstanta.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233