dobroge.tv

Live

Farul joacă cu calificarea pe masă

16 august 2023
Publicitate

Întreaga suflare faristă numără minutele rămase până la startul meciului cu Flora Tallinn, din manșa secundă a turului trei preliminar din Conference League. „Marinarii“ pornesc cu prima șansă la calificarea în play-off-ul competiției, după victoria clară de la Ovidiu, cu scorul de 3-0.

Farul Constanța este cu un picior în play-off-ul Conference League. Pentru a reuși însă această performanță istorică pentru campioana României, „marinarii“ mai au de jucat manșa secundă din turul trei preliminar cu Flora Tallinn. După succesul categoric de săptămâna trecută de la Ovidiu, când Farul a câștigat cu 3-0, ratarea calificării este mai degrabă imposibilă. Hagi nu vrea să riște absolut nimic și anunță că va juca tot la victorie. Asta în ciuda faptului că echipa sa a fost mult slăbită în această săptămână odată cu plecarea lui Denis Alibec și Andrei Borza.

În urmă cu o săptămână, la Ovidiu, Farul a câștigat cu 3-0 prima manșă a turului trei preliminar din Conference League. Golurile au fost înscrise atunci de Alibec, Budescu și Queiros. Primul dintre aceștia nu se va mai afla miercuri seară în teren, după ce transferul său în Qatar a fost deja parafat. Flora Tallin – Farul Constanța, contând pentru manșa secundă a turul al treilea preliminar este programat să înceapă la ora 19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233